Onderhoud begint bij de bodem en naast het bewerken is de juiste voeding nodig om goede grond te krijgen. Op deze manier blijft de tuin in goede conditie en is het gevolg dat alles groeit en bloeit.  We nemen graag de zorgen uit handen door het aanbieden van een jaarlijks onderhoudsplan die vooral bestaat uit snoeiwerk, onkruidbeheer, bodem bewerking en voeding gift. We geven advies op maat om het groen zo efficiënt mogelijk te beheren.

 

We werken graag met de hoogwaardige producten van DCM die inzetbaar zijn voor aanleg van gazonnen, planten, heggen of bomen. Ook voor het nodige onderhoud van de bestaande groene tuin is goede voeding essentieel voor de gezondheid van het groen. In overleg met DCM geven we het nodige advies op maat, om naast de basisvoeding ook specifieke voeding te gebruiken voor een betere gezondheid.

 

Benieuwd naar de volledige samenstelling van voedingsstoffen in jouw bodem?

Door een uitgebreide bodemanalyse van Fertilab, weten we voortaan exact wat de bodem nodig heeft. Uit deze test zal blijken welke specifieke voedingstof toegevoegd kan worden.