Elke tuin is uniek en daardoor kent het heel veel variabelen omdat we in Nederland te maken hebben met allerlei soorten microklimaten, complexe bodemsoorten en het werk is op maat ontworpen en bedacht naar de wens van de tuineigenaar. Het is daarom essentieel om duidelijke afspraken te maken zodat verwachtingen zo goed mogelijk worden waargemaakt. Ook is het wijs gebleken om rekening te houden met het gegeven dat ieder mens anders denkt, dus is het raadzaam om voldoende overleg in te plannen voor de uit te voeren werkzaamheden en het beoogde resultaat. 

''Plannen mislukken door gebrek aan overleg, alleen met veel goede raadgevers komt iets tot stand. ''

Spreuken 15:22

 

Voor een eerste kennismaking vragen we om het onderstaande formulier zorgvuldig in te vullen zodat we een goed startpunt hebben voor een succesvol project. Eventueel kunt u telefonisch contact opnemen zodat wij het formulier in overleg met u invullen. Alvast dank voor de tijd en de aandacht!

 

Ps. Uiteraard zijn er algemene voorwaarden van toepassen, deze kunt u opvragen per mail.

 


Bij beplantingswensen kunt u alvast zoveel mogelijk in proberen te vullen wat de wensen zijn. Bij open gelaten vakjes nemen we even contact op om de lijst compleet te maken en een voorstel te doen. In het werkblad ''voorstel ziet u een voorbeeld van hoe de planteninformatie ingevuld kan worden.

Beplanting Wensen
Excel – 10,6 KB 117 downloads

G-9ZWJ33FV35