Elke tuin is uniek en daardoor kent het heel veel variabelen omdat we in Nederland te maken hebben met allerlei soorten microklimaten, complexe bodemsoorten en het werk is op maat ontworpen en bedacht naar de wens van de tuineigenaar. Het is daarom essentieel om duidelijke afspraken te maken zodat verwachtingen zo goed mogelijk worden waargemaakt. Ook is het wijs gebleken om rekening te houden met het gegeven dat ieder mens anders denkt, dus is het raadzaam om voldoende overleg in te plannen voor de uit te voeren werkzaamheden en het beoogde resultaat. Bij Smaak voor Groen ben je verzekerd van heldere uitleg over het plan van aanpak. We staan open voor je eigen ideeën want het is tenslotte niet onze, maar jouw tuin!

 

Een duurzame groene tuin kent vele voordelen

Een tuin met een rijk assortiment aan planten verkoelt in de zomer, neemt water op en geeft rust en vrolijkheid voor de omgeving waar we in leven. Er zijn talloze voordelen aan een groene tuin en als ecologisch hovenier geef ik graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jou huis en tuin.

Veel gemeenten en waterschappen geven subsidies uit voor het collectieve belang van een veilige en schone leefomgeving. De pot raakt echter snel leeg dus wees er op tijd bij. In de gemeente Zuidplas is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij een aantal voorwaarden. Kijk hier voor meer informatie.

''Plannen mislukken door gebrek aan overleg, alleen met veel goede raadgevers komt iets tot stand. ''

Spreuken 15:22

 

Voor een eerste kennismaking vragen we om het onderstaande formulier zorgvuldig in te vullen zodat we een goed startpunt hebben voor een succesvol project. Eventueel kunt u telefonisch contact opnemen zodat wij het formulier in overleg met u invullen. Alvast dank voor de tijd en de aandacht!

 

Ps. Uiteraard zijn er algemene voorwaarden van toepassen, deze kunt u opvragen per mail.

 


G-9ZWJ33FV35